AC CONDIMENTO AGLIO NERO 250ML
Witte wijnazijn met zwarte knoflook. Beroemd om anti-age, want rijk aan fosfor, proteine en kalk. Door de zoete smaak ideaal voor bruschetta, risot...
Alle gegevens bekijkenWitte wijnazijn met zwarte knoflook. Beroemd om anti-age, want rijk aan fosfor, proteine en kalk. Door de zoete smaak ideaal voor bruschetta, risot...
Alle gegevens bekijkenIGP Balsamico wijnazijn, licht van smaak en mooi gerijpt op houten vat
Gekookte most van de witte Trebiano druif, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde tijm
Witte wijnazijndressing met steranijs. Verassend bij sashimi of huisgemaakte caponata of runderstoof.
IGP balsamico dressing glace, mooi stroperig en zonder onnodige toevoegingen
Witte wijnazijndressing met mosterdzaadjes, een geraffineerde finishing touch over gegrilde vis, lichte salades, of in een beurre blanc.
Luchtig fris en vrolijk in op of over uw zomerse gerechten, tot aan de crème brûlé
Van de schil van een Nepalese bes, met geweldige geuren en geraffineerde smaaktonen op gegrild vlees, in jus of zelfs over fruit
Gekookte most van witte druiven en witte wijnazijn: dit zijn de ingrediënten van een specerij die is gemaakt om de smaak van de balsamico-azijn te...
Alle gegevens bekijkenIGP Balsamico wijnazijn, intens van smaak. Druppels zijn al voldoende om rijpe kazen te verfijnen, of een sprinkle over rood fruit, ijs- en chocola...
Alle gegevens bekijkenDeze ‘acetaia’ heeft eigen wijngaarden en op hun prachtig ingerichte zolder rijpen de lekkerste azijnen in eeuwenoude vaten. Naast een aantal klassiekers produceert Acetomodena ook aan aantal innovatieve azijnen. Denk aan azijn voor sushi, ijs en desserts. En bijvoorbeeld azijn met tijm, steranijs en mosterdzaadjes. Maar ook met gember, honing en vijgen.
Acetomodena heeft al een flink aantal onderscheidingen ontvangen voor kwaliteit en innovatie, en dat verdienen ze ook dubbel en dwars daar in Emiglia Romagna: het gebruik van Timut peper uit Nepal in witte wijnazijn bijvoorbeeld, of met lavendelzaadjes.